Arboslim

Haal het beste uit je lipfillers met deze tips

Haal het beste uit je lipfillers met deze tips

Geplaatst op

Lipfillers zijn bijna niet meer weg te uit het dagelijkse straatbeeld. Waar het eerst vooral iets voor celebs was, is het nu steeds meer iets voor iedereen. Steeds meer mensen kiezen voor het opvullen van hun lippen. Overweeg jij om je lippen op te vullen? Lees de onderstaande tips om het beste uit je lipfillers te halen.

Kies de juiste arts

Lippen opvullen is een behandeling die iedere arts op zijn eigen manier doet. Lees je daarom eerst goed in over de manier van werken van de arts waar jij je lippen op wilt laten vullen. Zoek er eentje waarvan de werkwijze aansluit bij wat jij wilt bereiken.

Soorten lipfillers

Naast de verschillende werkwijzes, gebruikt elke arts ook een andere formule lipfillers. Het is goed om daar even naar te vragen en je erover in te lezen. Een veelgebruikte lipfiller is hyaluronzuur. Dit is een stof die na verloop van tijd weer wordt afgebroken door het lichaam.

Prijs

Aan het opvullen van je lippen hangt aan aardig prijskaartje; een prijs tussen de 400 en 600 euro is normaal. Blijf weg van aanbiedingen en acties waar je weinig informatie over kunt vinden; dat is nooit en goed teken en het is niet zomaar een behandeling die je even ongedaan kunt maken.

Geef het tijd

De kans is groot dat je lippen na de behandeling opzwellen. Dit komt doordat je lippen gevoelig zijn. Schrik niet, maar wacht eerst een dag. Het grootste deel van de zwelling is dan weg en je lippen krijgen hun uiteindelijke volume.

Pijn

Zoals we al zeiden zijn lippen gevoelig. Daarom kan het best even pijn doen als ze gevuld worden. Om de pijn te verzachten, kun je kiezen voor een verdoving. Dat kan met een verdovend prikje of met een verdovende zalf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden