Arboslim

Dagje uit in Lelystad? Dit is er te doen!

Dagje uit in Lelystad? Dit is er te doen!

Geplaatst op

Er is zoveel leuks te doen in Nederland. Neem nou Lelystad, een plek waar jong en oud zich kunnen vermaken. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis of juist in shoppen, het kan allemaal in Lelystad. In deze blog nemen we een aantal toffe ideeën met je door. Kinderen worden lekker balorig in Lelystad. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

Batavialand  

Water en Nederland zijn al eeuwen met elkaar verbonden, al meer dan 7000 jaar! In Batavialand werpen ze een licht op deze relatie. Het museum heeft een binnen- en buitenlocatie. Je vindt hier een replica van een VOC-schip Batavia. Binnen tref je interessante tentoonstellingen over het leven op zee en dingen om te doen, speciaal voor de kinderen.

Genieten in het Natuurpark

Natuurpark Lelystad is een heerlijk plek om samen met je familie te genieten van de natuur. Wat je daar allemaal ziet? Herten, wilde paarden en otters. Er loopt ook een boswachter rond die je mee op een trip door het bos kan nemen.

Lekker bowlen

Lekker een stel kegels omgooien, onder het genot van een drankje en een hapje? Dat is leuk, gezellig en lekker. Tegen elkaar spelen is spannend en zorgt vaak voor de nodige hilariteit, want weet die kegels maar eens allemaal om te gooien!

Bataviastad

Kooplust met een VOC-mentaliteit, die krijg je zeker in de outletstad Bataviastad. Luxe merken hebben hier hun outletshops, waardoor je met hoge kortingen high-end kleding kunt bemachtigen. Na het shoppen lekker een hamburger eten bij het restaurant met de gele M. Een prima manier om een zondagmiddag door te brengen.

Conclusie

Dit is slechts een klein greep uit de dingen die je kunt doen om er een leuke dag van de maken in Lelystad. Consumeren of juist lekker leren? Dingen doen met het thema water en zeevaart. Lelystad biedt ervaringen die leuk zijn voor jong en oud.

Meer ontdekken?

Hoe een uitje je 10 jaar jonger maakt en wat zijn tips voor lipfillers? Check het allemaal op onze informatieve site!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden