Arboslim

Zelfverzekerd naar je werk met een strakker lichaam

Zelfverzekerd naar je werk met een strakker lichaam

Geplaatst op

Ben jij erg onzeker over je lichaam en heeft dit ook invloed op hoe je presteert op je werk? Indien niets anders werkt kun je een cosmetische ingreep overwegen, zoals een liposuctie. Met liposuctie zorg je ervoor dat je een strakker lichaam krijgt. Er wordt namelijk plaatselijk voor een groot gedeelte vetweefsel weggehaald. Hoewel je een strakker lichaam krijgt van liposuctie, is het absoluut geen manier om snel gewicht kwijt te raken. De behandeling wordt uitgevoerd door een plastische chirurg en kan naast je uiterlijk veranderen ook gebeuren om medische redenen. Vaak wordt een liposuctie gedaan bij mensen die niet tevreden zijn over hun lichaam. 

Geen vervanging voor een dieet

Het is zeker waar dat je door een liposuctie direct een strakker lichaam hebt. Toch is het geen vervanging voor een dieet en je zult van deze ingreep ook niet veel gewicht kwijt raken. Het is dus geen manier om snel af te vallen. Doordat het vetweefsel dat is weggehaald niet meer terug zal komen, heeft een liposuctie een blijvend effect. Dit betekent niet direct dat je nooit meer aankomt. Dit is namelijk nog steeds mogelijk. Als je aankomt, worden de overgebleven vetweefsels namelijk groter en dit zorgt ervoor dat je gewicht toeneemt. De ingreep wordt overigens alleen uitgevoerd bij mensen met een stabiel gewicht. 

Drukkleding na de behandeling

Als je niet tevreden bent over een bepaald deel van je lichaam, dan kun je er voor kiezen om een liposuctie te ondergaan. Deze behandeling wordt niet vergoed, tenzij het gedaan wordt voor medische redenen. De liposuctie wordt op verschillende plekken uitgevoerd. Denk bij deze plekken bijvoorbeeld aan je benen, je buik of zelfs je onderkin. Na de behandeling ben je niet direct klaar. Je zult dus niet gelijk van je resultaat kunnen genieten. Je moet namelijk voor een periode van zes weken drukkleding dragen. Dit moet overigens niet alleen overdag, maar ook in de nacht gedragen worden. 

Geen narcose bij de ingreep

Na de behandeling is het logisch dat je wat pijn ervaart. Hiervoor kun je gerust medicatie innemen. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en je hoeft hierdoor dus niet onder narcose. Als er geen verdere complicaties zijn na de ingreep, dan kan je vaak al dezelfde dag terug naar huis. Dat is een extra meevaller voor veel mensen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden