Arboslim

Wat doen Fillers?

Wat doen Fillers?

Geplaatst op

We willen allemaal lang mooi blijven. Dat is geen geheim. En het goede nieuws is dat er steeds meer dingen zijn die je helpen om dit doel te bereiken. Lees snel verder in deze blog om te lezen wat fillers voor je kunnen betekenen. Laat je inspireren!

De functie van fillers

In deze blog vertellen we je dus wat de functie van fillers is. Dat is eigenlijk een heel eenvoudige: ze zorgen ervoor dat je er weer fris en jong uitziet. Er fris uitzien is een manier om jonger te ogen. Wat doen fillers nog meer:

  • Geven je een energieke look
  • Geven je een optimistischer uiterlijk
  • Geven je weer volume terug in je gezicht.

Dit zijn de grote voordelen van fillers. Geen wonder dat er zoveel mensen in de wereld fan zijn van dit goedje. Maar wat is het eigenlijk voor stof?

Lichaamseigen stof

Fillers zijn kunstmatige stoffen, maar juist zuren die we ook in ons lichaam hebben. Zo is het niet altijd geweest. Vroeger had je ook de zogenaamde permanente fillers, die dus wel kunstmatig waren. Daar reageerde het lichaam niet goed op. Veel complicaties kwamen daarbij kijken. Het is ook vanwege deze problemen dat dit type filler verboden is in Nederland. We hebben dus alleen nog de niet-permanente fillers. Die overigens ook niet allemaal onschadelijk zijn. Het blijft dus een zaak om voorzichtig te zijn. Het helpt heel erg om een goede arts en kliniek uit te zoeken.

Tips om een kliniek uit te zoeken

Om de juiste kliniek uit te zoeken is het slim om een te gaan voor een vestiging met een nette uitstraling. Het is belangrijk dat de arts zijn behandelingen zelf uitvoert. Dat de prijs niet te laag is, want een goede medische behandeling is gewoon duur. Ga dus nooit voor een prijsvechter.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden