Arboslim

Hulpmiddelen om langer gezond en inzetbaar te blijven

Hulpmiddelen om langer gezond en inzetbaar te blijven

Geplaatst op

Voorkomen is beter dan genezen. De leus is eenieder welbekend, maar niet iedereen houdt er te allen tijde rekening mee! Het is echter vele malen eenvoudiger, goedkoper en wenselijker om een probleem met betrekking tot de gezondheid voor te zijn, dan dat de schade hersteld moet worden. In deze blog geven we daarom een aantal goede tips en hulpmiddelen die je kunt gebruiken om langer gezond en inzetbaar te blijven.

Preventief een brace gebruiken

Braces worden over het algemeen gebruikt wanneer iemand reeds een blessure heeft opgelopen. Enkelbraces, polsbraces, kniebraces en andere worden vaak op medisch advies gebruikt om de belasting van gewrichten en lichaamsleden te verlagen. Dit kan natuurlijk ook op voorhand. Vooral een rugbrace kan bij veelvuldig tillen ervoor zorgen dat je je rug op langere termijn kunt blijven gebruiken.

Vitamine C

Zorg ervoor dat je langer fit blijft door middel van een gezond dieet. Het eten van voldoende groenten en fruit zorgt ervoor dat je langer vooruit kunt op de arbeidsmarkt. Ziekteverzuim vanwege een verkoudheid of een griepje zijn vaak makkelijk te voorkomen door middel van voldoende gezonde voeding.

Meer bewegen

De meeste beroepen zijn beroepen waarbij men doorgaans de gehele dag achter een bureau zit. We zien ook vaak de trend hierbij dat men vaak last krijgt van overgewicht. Dat kan weer lijden tot hartkwalen en andere gezondheidsklachten. Zorg ervoor dat je dus voldoende beweging krijgt om ervoor te zorgen dat je voor langere tijd inzetbaar blijft en kunt meedraaien op de arbeidsmarkt.

Zelf nog tips?

Heb je zelf nog tips voor hoe je het beste ervoor kunt zorgen dat je niet alleen de komende jaren maar ook op nóg langere termijn kunt blijven meedoen op de arbeidsmarkt? Laat het dan weten door ons een e-mail te sturen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden