Arboslim

Een ooglift maakt je jonger: 10 jaar eraf!

Een ooglift maakt je jonger: 10 jaar eraf!

Geplaatst op

Jonger lijken dan je bent, dat is wat veel mensen willen. Met een ooglift kan het! Toch gaat het veel mensen niet alleen om de jaren die ze jonger lijken, want er zijn vaak medische noodzaken verbonden aan een ooglift. In deze blog nemen de ooglift met je door. Laat je altijd informeren door een ervaren arts over een cosmetische ingreep als de ooglift.

Nut van de ooglift

Door de jaren heen heeft de ooglift zich bewezen als een multifunctionele ingreep die een groot aantal mensen jaarlijks ondergaan. Het nut van deze cosmetische ingreep is tweeledig:

  • Esthetisch (de blik en uitstraling jonger laten lijken)
  • Medisch (klachten door hangende oogleden verhelpen)

Esthetisch

De esthetische waarde van een ooglift is groot. Zo zien mensen er na een ooglift een stuk frisser en jonger uit, soms wel 10 jaar. Dat is een groot voordeel, zeker als voor je werk een goede uitstraling moet hebben. Het is natuurlijk wel een relatief begrip, want je kunt met veel charisma de tekenen van ouderdom overvleugelen. Toch helpt het wel mee, want niet voor niets laten Hollywoodacteurs dergelijke ingrepen doen.

Medisch

Medische redenen voor een ooglift zijn hoofdpijn en vermoeide ogen. Na een ooglidcorrectie merk je verschil. Natuurlijk moet je eerst herstellen, maar daarna heb je echt profijt van zo’n correctie. Je merkt het bijvoorbeeld bij het lezen.

Behandeling

Voor de behandeling krijg je een intake met een chirurg. Hij of zij informeert je over de risico’s en de operatie. Wanneer je op de hoogte bent worden de technieken toegelicht. De ingreep duur doorgaans niet lang en je kunt de zelfde middag nog naar huis.

Herstel

Het is slim om je de eerste twee weken niet in te spannen. Rustnemen is heel belangrijk, zo weet je dat het goed zit met het herstel. Na een paar maanden zijn de resultaten optimaal.

Conclusie

Een ooglift heeft esthetische en medische verbeteringen op het oog. Je hebt er veel voordeel van. Laat je informeren door een experts over de ingreep. Laat de behandeling alleen doen in een goede kliniek.

Meer ontdekken?

Wat is de geschiedenis en waarde van de plastische chirurgie? Hoe ga je om met lipfillers? Ontdek het allemaal op onze informatieve site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden